Hårtransplantation Turkiet

Boka kostnadsfri konsultation | 08-662 30 50

Vårt Erbjudande för hårtransplantation

La Clinique samarbetar med Este Medical Group i Istanbul, en prisvinnande klinik  som utför hårtransplantationer och hårstimulerande behandlingar. I priset 29 500:- ingår konsultation, flyg, 3 nätter på Hilton, transfer och hårtransplantation.

Allt detta ingår i vårt erbjudande för 29 500:-

Konsultation på La Clinique i Stockholm (konsultation kan även göras på distans)
Flyg t o r Stockholm – Istanbul
Transfer mellan flygplats, hotell och klinik
Hilton (5 stjärnor), 3 nätter
Hårtransplantation - obegränsat antal hår utifrån dina förutsättningar
PRP-behandling
All medicin och produkter i samband med ingreppet
Återbesök och uppföljning på La Clinique i Stockholm

I vårt erbjudande ingår smärtfri hårtransplantation och obegränsat antal hårgrafter anpassat till dina förutsättningar. Du kan designa om ditt hårfäste för att få ett piggare och mer ungdomligt utseende. Vi vet att det kan uppstå många frågor och man kan känna osäkerhet inför en hårtransplantation och vi lägger därför stor vikt vid att få patienten att känna trygghet. Vi finns med från början till slut, även i Istanbul.

Hårtransplantation i Turkiet

Engelsktalande personal på toppmodern klinik

Kliniken i Istanbul är toppmodern med internationellt erfarna kirurger och sjuksköterskor, all personal är engelsktalande. Under de 3 dagarna kommer du även ha tid att upptäcka vackra Istanbul. Förutom hårtransplantationer kan vi även erbjuda andra estetiska ingrepp, genomförda av de bästa internationella kirurgerna såsom näsplastik, bröstkirurgi, ansiktslyft, fettsugning och bukplastik.

Varför välja oss?

Vi erbjuder dig en högkvalitativ, säker, kostnadseffektiv och bekväm behandling! Om du letar efter erfarna experter inom hårtransplantation är vi ett av de absolut bästa valen som hjälper dig att få ett fantastiskt bra och naturligt resultat. Vi erbjuder väl beprövade, effektiva och skonsamma behandlingar mot nästan all typer av håravfall.

Det känns väldigt tryggt att samarbeta med Este Medical Group, där vi tillsammans tar hand om patienten från början till slut. Patienten kommer till vår klinik i Stockholm för konsultation, och vi tar även hand om efterkontrollen när patienten är tillbaka i Sverige.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation!

 

Brett utbud av skönhetsbehandlingar