Hårtransplantation Turkiet

Boka kostnadsfri konsultation

Hårtransplantation

Återfå självförtoendet genom en hårtransplantation 

Det är inte ovanligt att självförtroendet sviktar när man tappar håret. Det är vanligt med håravfall när man bli äldre, men vissa män får glesare hår redan i 20-årsåldern. Ärtligt håravfall är vanligare bland män än kvinnor, men det finns också andra faktorer till håravfall som till exempel sjukdomar och stress. 

Bland män är det vanligt att man tappar hår från det främre hårfästet och upp på hjässan. Bland kvinnor tunnas håret ut över hela huvudet. Man kan försöka att få tjockare hår med olika hårprodukter med det går inte att få tillbaka allt hår utan transplantation.

Hårtransplantation i Turkiet

Vi erbjuder ett unikt koncept när det gäller hårtransplantationer. Vi har ett nära samarbete med en toppmodern klinik i Istanbul. Deras säkra och mycket framgångsrika hårtransplantationer är världsledande på området. Efter en inledande konsultation skräddarsyr vi en resa med uppehälle där allt ingår för att du ska få ditt hår tillbaka på ett skonsamt och hållbart sätt. Vi erbjuder även hårstimulerande behandlingar både före och efter en hårtranplantation i Stockholm.

Du kan även få hjälp att återskapa ansiktsbehåring som ögonbryn och skäggväxt.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation! 

Hur fungerar en hårtransplantation? 

Det har forskats mycket inom området och numera är ingreppet nästan smärtfritt och resultatet blir mycket naturligt. Man använder sig av specialutvecklade instrument som gör att ingreppet har blivit mycket enklare och doktorerna som utför hårtransplantationen är mycket skickliga och erfarna när det gäller att återskapa hårväxt med ett naturligt utseende.

Vi arbetar med två tekniker som heter Follicular unit extraction (FUE) och Direct Hairinplantation (DHI).

FUE – Follicular unit extraction

Detta är den mest avancerade och mest effektiva tekniken för hårtransplantationer. Den möljiggör en snabb återhämtning och det blir inga ärr då man varken syr eller skär i patientens hud.

Kirurgen tar det antal grafter från huvudets baksida som behövs för att skapa en ny naturlig hårväxt, utan linjära ärr.

DHI – Direct Hairinplantation

Med denna metod används en så kallad hårtransplantationspenna och den har många fördelar. Metoden möjliggör både hårtransplantation med eller utan rakning. När man inte rakar håret använder man sig av en hårtransplantationspenna där kirurgen snabbt och effektivt placerar hårtransplantatet på korrekt djup och i rätt vinkel.

I och med detta minimeras tiden som hårfollikeln befinner sig utanför kroppen och det gör att reslutatet blir mycket levnadskraftigt och naturligt. DHI hårfolliklar inplanteras var och en för sig i specifik riktning, djup och vinkel direkt i det berörda området vilket ger ett mycket naturligt resultat.  

 

 

Hårtransplantation - när du lider av håravfall