Hårtransplantation Turkiet

Boka kostnadsfri konsultation

Övriga tjänster

Brett utbud av tjänster inom skönhetsbehandlingar 

Förutom våra hårtransplantationer har vi en mängd andra populära och beprövade behandlingar. Dessa kan du läsa mer om här.

Biofibre Hårimplantat

Denna metod är går ut på att vi transplanterar konstgjort hår till huvudet. Hårstråna har ett mycket naturligt utseende och trots att de är konstgjorda hårstrån växer de fast som ett vanligt hårstrå. Tekniken är skonsam att utföra och har ett fint och långvarigt resultat. 

Ansiktslyftning med Springtrådar

Denna metod är ett tryggt och skonsamt alternativ till ett kirurgiskt ingrepp. Vi använder de senaste så kallade Spring-trådarna. Det passar bra när man har slapp käklinje, hängande mungipor, nedfallande kinder och hals. Det behövs endast lokalbedövning under behandlingen. 

Ögonlocksplastik

Vi utför årligen ett stort antal operationer av övre och undre ögonlock. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom detta område. Vanliga anledningar till att man gör ögonlocksplastik är hängande övre ögonlock och påsiga undre ögonlock. Resultatet efter behandlingen är att ögonen ser mer pigga, vakna och öppna ut. 

Dermatologi hudproblem

Vi kan hjälpa dig med olika hudproblem som till exempel hudfläckar, kärl, pigmentfläckar och ojämn pigmentering.

Filler/ Botox

Vi har stor erfarenhet av behandlingar mot åldersrynkor. En väl fungerande metod är Fillers som innebär att vi sputar in en blandning som innehåller Hyaluronsyra som kroppen med tiden bryter ner. Tekniken passar för behandling av rynkor men även läppförstoring, på kinder, volymutfyllnad, näsa och olika lyft. En annan metod är Botox som är mycket effektiv mot rynkor i pannan, mellan ögonbrynen och runt ögonen.

Skin rejuvenation

Vi har stor expertis inom olika behandlingar för att föryngra en åldrande hud, bruna fläckar, kärl, slapp hud och förstorade porer. Bland annat erbjuder vi IPL, laser, peeling, skin needling & microdermabrasion.

Laserbehandlingar

Vi har lång erfarenhet av olika laserbehandlingar mot till exempel håravfall, hårborttagning, laser peeling, skin tightening, borttagning av tatueringar, kärl och bruna fläckar. Vi använder den senaste tekniken som klarar allt från hudföryngring till att ta bort kärl, tatueringar och pigmentförändringar. 

Medicinsk hudvård

Vi arbetar emd marknadens absolut bästa produkter för att föryngra huden och motverka rynkor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

Brett utbud av skönhetsbehandlingar